• Αξέχαστες διακοπές

  Αξέχαστες διακοπές

 • Γαλήνη και χαλάρωση

  Γαλήνη και χαλάρωση

 • Απεριόριστη θέα

  Απεριόριστη θέα

 • Σε επαφή με τη φύση

  Σε επαφή με τη φύση

 • Σαμιώτικη φιλοξενία

  Σαμιώτικη φιλοξενία

Villa Platanaki!

Χρειάζεστε λόγους για απόδραση; Υπάρχει ένας παράδεισος για εσάς!

 

"Η οικογένεια Φραγκούλη άρχισε να φιλοξενεί επισκέπτες στη Σάμο από το 2000, στην αρχή σε ένα σπίτι. Με τα χρόνια προέκυψαν συνολικά 5 ανεξάρτητες ενοικιαζόμενες κατοικίες, που αποτελούν το συγκρότημα κατοικιών “Villa Platanaki”. Η αισθητική των σπιτιών είναι εναρμονισμένη με τη φύση στην περιοχή της Κέρβελης και στο κτήμα Φραγκούλη"

 

ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ

 

Οι κατοικίες “Villa Platanaki” – 8 ανεξάρτητες κατοικίες νησιωτικής αρχιτεκτονικής – βρίσκονται στην Κέρβελη της Σάμου, χτισμένες μέσα σε έναν ελαιώνα που καταλήγει σε μια ιδιωτική παραλία. Τα μπαλκόνια και οι βεράντες όλων των κατοικιών έχουν θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και τις ακτές της Τουρκίας.

 

Στην ιδιωτική παραλία του ελαιώνα βρίσκεται το beach bar, όπου σερβίρονται καφές, ποτά και snacks. Διατίθενται δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία. Οι επισκέπτες μπορούν να πάνε για πεζοπορία ή να χαλαρώσουν στην ηλιόλουστη βεράντα.

 

Στον οικισμό Κέρβελη, σε απόσταση περίπου 400 μ. από τις κατοικίες, υπάρχει mini market και ταβέρνες. Το χωριό Παλαιόκαστρο απέχει 3 χλμ. Οι ιδιοκτήτες των κατοικιών “Villa Platanaki” μπορούν να σας προσφέρουν πληροφορίες για το Βαθύ, την πρωτεύουσα του νησιού, που απέχει 7 χλμ. Σε κάθε κατοικία υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

 

stay connected

tripadvisor


testimonials

Michael (DE)
2014-09-28, 09:44
"Paradiesischer Ausblick"
Chris (UK)
2014-09-16, 17:43
"Beautiful villa on a beautiful island."